Meerjarig contract tussen Thorne het USA Olympisch comité en sportbonden

Begin 2016 heeft Thorne een meerjarige samenwerking met het nationale bestuur van het Amerikaanse Olympisch Comité en een groeiend aantal van de bij haar aangesloten sportbonden gesloten. In de komende tijd zullen met meer bonden contracten worden gesloten. Thorne brengt voor de professionele sporters van deze bonden een uitgebreide lijn van prestatie ondersteunende producten onder het eigen Thorne label op de markt.

Veilige producten vrij van verontreinigingen en verboden stoffen. 

Zich bewust van de noodzaak om de integriteit van de producten voor sporters te verzekeren, met name degenen die kunnen worden getest op verboden middelen, heeft Thorne de producten die in dit programma worden gebruikt ondergebracht in het internationaal erkende testprogramma van het NSF. Hiermee zijn de label claims en afwezigheid van verboden stoffen voor sporters die deze producten gaan gebruiken verzekerd.

Er is keuze uit een groot aantal producten die aan deze hoge NSF standaard voldoen. U kunt alle "NSF-Certified For Sport" producten vinden in onze webshop onder "Alle producten" of onder "Thorne".