RESULTAATGERICHTE SUPPLETIE MET EFFECTIEVE SUPPLEMENTEN

.

Welcap Food Supplements vanaf 1 oktober 2020 samen met:

Welcap Food Supplements kent u als importeur/ distributeur voor Nederland en België van Thorne Research en Goba Medicinal Mushroom producten. Smeets & Graas verkoopt al jaren hoogwaardige voedingssupplementen via internet, waaronder die van Thorne en GOBA. Beide bedrijven onderhouden reeds jarenlang een goede handelsrelatie en sinds juli 2019 verzorgt Smeets & Graas  alle logistiek rond goederenontvangst, opslag en verzending namens Welcap. Deze samenwerking verloopt zo prettig dat we die graag intensiveren, niet alleen vanwege de efficiency maar ook vanuit duurzaamheidsoverwegingen. 

Dit betekent dat met ingang van 1 oktober Thorne en GOBA producten nog uitsluitend via Smeets & Graas te verkrijgen zijn:

https://www.smeetsengraas.nl/thorne/

https://www.smeetsengraas.nl/goba/

Met onze krachten gebundeld hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Smeets & Graas

Zowel Thorne als GOBA zijn merken die kwaliteit en werkzaamheid compromisloos voorop hebben staan, aansluitend bij de wensen van de professionele voorschrijver. en de eindgebruiker. Thorne produceert onder FDA CGMP’s, Australische TGA certificering en de GMP’s van het NSF-International.  GOBA produceert uitsluitend met grondstoffen die uit de EU afkomstig zijn en 100% aan de in Europa geldende eisen voldoen voor biologische teelt en verwerking en zijn als zodanig door de fabrikant gecertificeerd. 

De producten van Thorne en Goba zijn vrij van ongewenste vulmiddelen, bindmiddelen, conserveermiddelen en andere hulpstoffen die de opname en werking van de ingrediënten kunnen belemmeren.

Voor beide merken staat kwaliteit en zuiverheid voorop wat onze afnemers de garantie geeft dat zij altijd beschikken over producten die 100% therapeutisch effectief en resultaat gericht zijn.