RESULTAATGERICHTE SUPPLETIE MET EFFECTIEVE SUPPLEMENTEN

.

Thorne Research, Thorne NSF-Certified for Sport, Salvia Nutrition en GOBA

Welcap Food Supplements is de importeur/ distributeur van Thorne Research, Salvia Nutrition, Goba Medicinal Mushroom Products en Thorne sport supplements voor Nederland en België. 

Welcap kiest uitsluitend voor producenten van producenten die kwaliteit en werkzaamheid compromisloos voorop hebben staan, aansluitend bij de wensen van de professionele voorschrijver. Thorne Research, Salvia Nutrition en Goba hebben een assortiment dat geheel in lijn met deze filosofie wordt geproduceerd. Thorne Research produceert onder FDA CGMP’s, Australische TGA certificering en de GMP’s van het NSF-International. 

Salvia Nutrition is een Franse producent van etherische oliën en andere bio-producten. De producten zijn van biologische herkomst en voldoen aan de strenge Europese normen hiervoor. Alle producten hebben dan ook alle nodige certificering en staan onder strenge controle voor Biologische teelt en de verwerking van de grondstoffen die men gebruikt. De producten zijn voor Nederland SKAL-gecertificeerd. De Franse bio-certificering kunt u door op ECO-Certificaat te klikken inzien: ECO-Certificaat

 

Goba produceert uitsluitend met grondstoffen die uit de EU afkomstig zijn en 100% aan de in Europa geldende eisen voldoen voor biologische teelt en verwerking en zijn als zodanig gecertificeerd. klik op: SKAL Bio-certificering voor certificaat. zie ook ons aan de wetgeving van 2018 aangepast privacybeleid in de webshop.

Supplementen, voorgeschreven door artsen en therapeuten, dienen aan de hoogste eisen van kwaliteit en werkzaamheid te voldoen om ingezet te kunnen worden als ondersteuning bij de behandeling van gezondheidsklachten. De producten van Thorne, Salvia en Goba zijn vrij van ongewenste vulmiddelen, bindmiddelen, conserveermiddelen en andere hulpstoffen die de opname en werking van de ingrediënten kunnen belemmeren.

Voor alle door Welcap vertegenwoordigde producenten staat kwaliteit en zuiverheid voorop wat onze afnemers de garantie geeft dat zij altijd beschikken over producten die 100% therapeutisch effectief en resultaat gericht zijn.

Uw Welcap team