RESULTAATGERICHTE SUPPLETIE MET EFFECTIEVE SUPPLEMENTEN

Ontspanningsoefeningen

De wereld staat op zijn kop. Artsen, therapeuten en zorgpersoneel werken dag in dag uit keihard voor onze gezondheid en gaan de strijd aan in het overwinnen van het coronavirus. De Vitale Ontspanning is een online platform waar korte ontspannings- en yoga- oefeningen centraal staan. Deze oefeningen zijn volledig gericht op de verschillende emoties die de zorg dagelijks mee maakt en zijn door diverse yogadocenten ingesproken.

De oefeningen zijn kort en effectief en dragen bij om de zorg voor, tijdens en na de werkdag een adempauze te geven, te laten ontspannen en weer in het lijf te komen.

Wellicht ook wat voor u als natuurgeneeskundig behandelaar! Klik op: De Vitale Ontspanning

Thorne Research, Thorne NSF-Certified for Sport, Salvia Nutrition en GOBA

 

Welcap Food Supplements is de importeur/ distributeur van Thorne Research, Salvia Nutrition, Goba Medicinal Mushroom Products en Thorne sport supplements voor Nederland en België. 

Welcap kiest uitsluitend voor producenten van producenten die kwaliteit en werkzaamheid compromisloos voorop hebben staan, aansluitend bij de wensen van de professionele voorschrijver. Thorne Research, Salvia Nutrition en Goba hebben een assortiment dat geheel in lijn met deze filosofie wordt geproduceerd. Thorne Research produceert onder FDA CGMP’s, Australische TGA certificering en de GMP’s van het NSF-International. 

Salvia Nutrition is een Franse producent van etherische oliën en andere bio-producten. De producten zijn van biologische herkomst en voldoen aan de strenge Europese normen hiervoor. De fabrikant heeft dan ook de nodige certificering op orde en staat onder strenge controle voor Biologische teelt en de verwerking van de grondstoffen die men gebruikt. Klik op: ECO-Certificaat om de Franse certificering in te zien.

 

Goba produceert uitsluitend met grondstoffen die uit de EU afkomstig zijn en 100% aan de in Europa geldende eisen voldoen voor biologische teelt en verwerking en zijn als zodanig door de fabrikant gecertificeerd. 

Supplementen, voorgeschreven door artsen en therapeuten, dienen aan de hoogste eisen van kwaliteit en werkzaamheid te voldoen om ingezet te kunnen worden als ondersteuning bij de behandeling van gezondheidsklachten. De producten van Thorne, Salvia en Goba zijn vrij van ongewenste vulmiddelen, bindmiddelen, conserveermiddelen en andere hulpstoffen die de opname en werking van de ingrediënten kunnen belemmeren.

Voor alle door Welcap vertegenwoordigde producenten staat kwaliteit en zuiverheid voorop wat onze afnemers de garantie geeft dat zij altijd beschikken over producten die 100% therapeutisch effectief en resultaat gericht zijn.

Uw Welcap team