.

Waar u aan dient te denken bij het kopen van voedingssupplementen

Als consument vindt u op onze website informatie over alle fabrikanten die Welcap vertegenwoordigt en in de webshop informatie over de producten en de ingrediënten die deze bevatten. Op internet kunt u middels diverse zoekmachines naast algemene informatie over ingrediënten ook veel artikelen over gezondheid vinden.

Bedenkt u wel dat niet alles wat u op internet kunt vinden altijd volledig is en waar hoeft te zijn. Alleen hiervoor gekwalificeerde personen kunnen een gewogen en gedegen gebruiksadvies voor voedingssupplementen geven. Indien u ziek bent, of denkt te zijn, is het raadzaam om een natuurgeneeskundig arts of erkend therapeut met verstand van voedingssupplementen te raadplegen alvorens deze te gebruiken. Voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling op de voeding. De producten op deze website zijn geen geneesmiddelen en als zodanig niet bedoeld voor de behandeling of genezing van ziektes.

Indien u producten wilt bestellen dient u zich eerst als klant in te schrijven via het aanmeldformulier voor consumenten op het tabblad inloggen. Lees hier de verkoopvoorwaarden.

Ook kunt u producten van Welcap bestellen bij Smeets & Graas www.smeetsengraas.nl. Deze internetshop is onze "privileged" leverancier voor consumenten. Zij geven u desgewenst deskundig advies over onze producten.