Boswellia Phytosome

door Welcap

In de serie fytosome producten heeft Thorne nu ook boswellia in het assortiment opgenomen. Deze met fosfatidylcholine ongecomplexeerde boswellia bevat het volledige spectrum van werkzame stoffen die door de fytosome vorm beter door het lichaam worden opgenomen en in de cellen terecht komen daar waar zij nodig zijn.  

Lees meer...

Amerikaans Olympisch comité en nationale sportbonden kiezen voor veilige Thorne sport supplementen

door Welcap

Het in Sandpoint, Idaho gevestigde Thorne Research heeft overeenkomsten gesloten met het Amerikaans Olympisch comité en 7 sportbonden van de nationale teams in gymnastiek, rugby, triathlon, roeien, vijfkamp, schermen, taekwondo en softbal om hen met produten en gepersonaliseerde dieet- en trainingsprogramma's te sponsoren. De overeenkomsten zorgen voor de levering van Thorne producten, aan alle atleten en teams, die door het NSF gecertificeerd zijn door middel van onafhankelijke testen van de producten en de faciliteiten waarin ze zijn vervaardigd. In de komende maanden zullen wellicht nog meer sportbonden een overeenkomst met Thorne sluiten.

Lees meer...

Liposomen- versus Phytosomen

door Welcap

Momenteel worden er door een aantal fabrikanten liposome producten aangeboden waar men een hele hoop van claimt waaronder dat deze geweldig goed worden opgenomen. Wat is hier waar van, wat is de therapeutische waarde van dit soort producten en is goedkoop wel goed? Hoe verhouden liposome producten zich ten opzichte van fytosme producten wat opname in de cellen en therapeutische waarden betreft.

 

Lees meer...