Vakgerichte informatie binnen handbereik

Als arts, apotheker, therapeut of coach dient u te kunnen beschikken over achtergrondinformatie met betrekking tot de ingrediënten van producten die u voorschrijft. Zodra u als professional bent ingelogd is onze bibliotheek beschikbaar. De bibliotheek bevat alfabetisch gerangschikte informatie over ingrediënten en ziektebeelden. De informatie bestaat uit monografieën, Klinische onderzoeksrapporten en andere wetenschappelijke en interessante artikelen.

De informatie in de bibliotheek kan u helpen bij het maken van een juiste therapiekeuze en het vergaren van kennis over tal van onderwerpen in het algemeen. Tegenwoordig kunt u vrijwel iedere dag een cursus, seminar, workshop of opleiding volgen. Om u in de gelegenheid te stellen kennis tot u te nemen op de momenten wanneer u dit uitkomt hebben wij veel materiaal voor u beschikbaar.

Gebruik voor uw gebruikersnaam niet uw e-mail adres.

Indien u informatie wenst die niet op onze website aanwezig is kunt u ons bellen of mailen, wij zullen dan trachten deze zo snel mogelijk voor u te krijgen. Welcap zal alle via deze website geregistreerde professionele gebruikers regelmatig op de hoogte houden van veranderingen/aanvullingen in de bibliotheek.

Aanmelden professionals:

Artsen, apothekers, therapeuten, trainingscentra en coaches hebben toestemming nodig om de voor professionele voorschrijvers bedoelde informatie te kunnen inzien.

Door middel van de tab "registreren / inloggen" kunt u zich bij ons aanmelden. Na controle van uw gegevens wordt uw registratie geactiveerd zodat u via het door u opgegeven wachtwoord toegang krijgt tot wetenschappelijke artikelen, monografieën en veel ander materiaal. Tevens kunt u dan via de webshop bestellingen plaatsen.